недеља, 14. децембар 2014.

Kako do posla u turizmu

Započeti samostalni posao u turizmu, izazovi i mogućnosti. Početi sa ili bez iskustva. Kako steći neophodno iskustvo i kojim bi opštim znanjima i veštinama trebalo vladati. Šta je potrebno za započinjanje sopstvenog posla, koji su to poslovi koji će vam oduzimati najviše vremena i kako to vreme možete uštedeti. Šta je ono što ne bi trebalo izostaviti od prvog dana i za čega se mladi turizmolozi moraju sami izboriti kako bi se omogućilo veća mogućnost zapošljavanja mladih u turizmu Srbije.




Na poziv udruženja Mladi u turizmu, u petak 12.12.2014. održala sam predavanje u Privrednoj komori Beograda na temu "Kako do posla u turizmu".

Kroz predavanje pokušala sam da prenesem svoja iskustva, kao neko ko otvorio agenciju sa nepunih 20 godina, bez ikakvog iskustva, pod najnepovoljnijim okolnostima .... do zauzimanja značajne pozicije u jednoj oblasti turizma (receptivni). 

Pored mene predavači su bili i 
- dr Branko Krasojević, predavač i vlasnik konsultantske agencije "Savetnik u turizmu"
- Snežana Kusovac, novinarka, zaposlena u službi za odnose s javnošću pri Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija
- Filip Milosavljević, vlasnik agencije "Jungle tribe", Beograd

Fotografije su na ovoj FB stranici

Bonus: 
Inače svima koji sada gledaju ovaj post, toplo preporučujem knjigu Mark McComarck-a Čemu vas ne uče u hardvardskoj školi biznisa :) 
(izdavač Grmeč 1995.g)






Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru!